Our Story

Het verhaal van UNIT 1: Hoe alles begon

UNIT 1 origin story

Als kind, toen ik 12 jaar oud was, fietste ik elke dag naar school. Als enige zoon van twee dokters was het dragen van een helm verplicht. Toch had het zeker nut, mijn helm was enorm lelijk. En tot overmaat van ramp was ik de enige jongen in de hele school die er een droeg.

De waarheid is dat ik het niet leuk vond om een ​​helm te dragen. Ik schaamde me. Elke avond, als ik thuiskwam van school, maakte ik ruzie met mijn ouders - smekend dat ze me zonder naar school zouden laten rijden.

Toen ik op een dag merkte dat mijn ouders niet thuis waren, vertrok ik zonder helm. Het was 07.30 uur, de weg was zo donker als een zwart gat. Volgende? Een auto die me niet zag, een slechte manoeuvre, mijn hoofd stootte hard tegen de stoeprand, en het volgende dat ik me herinner is wakker worden in het ziekenhuis. Ik had een hersenschudding.

Twintig jaar later zat ik door een gril van het lot aan tafel met Juan & Javier, mijn mede-oprichters, om FARO te bespreken, een slimme helm met geïntegreerde verlichting voor de forens in de stad. Het doel was ons vanaf het begin duidelijk: veiligheid + stijl. Met andere woorden, het creëren van een slimme helm zullen mensen ook daadwerkelijk doen wil dragen.

De dag dat ik voor het eerst een staal van FARO zag… nou, ik wist dat we het hadden bereikt. We hebben een product gemaakt van verbluffende kwaliteit, dat slank en fijn is om te dragen, en vooral: dat levens redt. Maar... hé! Geloof me niet, kijk gewoon wat onze gebruikers te zeggen hebben.

“We hebben zojuist twee FARO-helmen ontvangen. Solide product van hoge kwaliteit. Eenvoudig koppelen en instellen via een gepolijste mobiele app. Echte veiligheidsupgrade, al het geld waard.”

Pawel uit Polen

"Iedereen let op de lichten, want FARO is erg opvallend en nieuw in mijn stad".

Marc uit de Verenigde Staten

“Ik heb het aan de familie laten zien en nu vragen ze me waar ze die van hen kunnen kopen. Ik kan niet wachten tot de zon ondergaat om de volledige effecten te krijgen!”

Alice uit Frankrijk

"Het is een kwalitatief, innovatief product dat indruk heeft gemaakt op iedereen die het heeft gezien".

Joseph uit het Verenigd Koninkrijk

Wetende dat mensen over de hele wereld FARO met trots dragen, geeft me een opgetogen gevoel; Ik heb het gevoel dat alles de reis waard was. En ik kon deze brief niet beëindigen zonder mijn dank uit te spreken voor het ondersteunen van een klein, groeiend bedrijf als het onze gedurende dit jaar. We zijn dankbaar dat we zo'n geweldige community hebben.

Woorden door Francisco Abelleira, mede-oprichter en CEO van UNIT 1.

Volgende lezen

One wheel and faro smart hemet user - UNIT 1

3 reacties

d-change.net

d-change.net

Very nice article, totally what I wanted to find.

d-change.net

d-change.net

I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else
experiencing issues with your website. It seems like some of the written text on your posts are running
off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too?

This could be a issue with my internet browser because I’ve had
this happen previously. Kudos

d-change.net

d-change.net

I was recommended this blog by my cousin. I’m not
sure whether this post is written by him as no one else know such
detailed about my problem. You’re wonderful! Thanks!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.